Que nos den a todxs..... ( es un decir) que no se ofenda nadie,..... ¡ por favor! :) -ej k m´andicxo q s´a puesto de moda esto del dedo ....(O_o) ...

domingo, 18 de abril de 2010

L’Ajuntament de València prohibeix interpretar La Muixeranga

Última hora

L’Ajuntament de València prohibeix interpretar La Muixeranga i l’Himne de la República en l’acte d’homenatge a les víctimes del franquisme enterrades en la fosses comunes del Cementiri de València que es es celebrarà el diumenge 18 d’abril a les 12 hores en el Cementiri de València.

L’Ajuntament de València prohibeix interpretar La Muixeranga i l’Himne de la República en l’acte d’homenatge a les víctimes del franquisme enterrades en la fosses comunes de Cementiri de València, que es es celebrarà el diumenge 18 d’abril a les 12 hores en el Cementiri de València.

En la comunicació enviada per fax aquest migdia, aprova l’acte condicionat que no s’interprete la música per a no “torbar als altres visitants” ja que “el Cementiri està obert a persones de diferents ideologies i confessions”. Si és així, no ens expliquem com la capella del cementiri, de culte catòlic, està dotada d’altaveus exteriors de gran potència que obliguen a totes les persones que es troben en el cementiri a escoltar els resos, misses i litúrgies de l’església catòlica.

Aquesta prohibició no pot interpretar-se més que com un acte de censura per part de l’Ajuntament a l’homenatge a les víctimes del franquisme que a més coarta la llibertat d’expressió .

Primer instal·len un monòlit als feixistes sobre la fossa comuna, ara prohibeixen interpretar la música en homenatge a les víctimes.

http://www.forumperlamemoria.org/spip.php?sommaire
http://sagunto.cnt.es/fosa-del-cementerio-de-valencia/


http://sagunto.cnt.es/2010/04/17/1022/#more-1022


A propósito de esta noticia ….. Siempre son lxs mismxs los que piden sangre y hacen escarnio, o se mofan de lxs que de verdad tienen sentimientos, que siempre somos lxs poca ropa; sólo hay que ver como enseñan el culo y demás, en este vídeo hay un ejemplo :S .Muy triste, :S .¿ Qué digo?¡horror y espanto! :S


No hay comentarios:

Publicar un comentario